top of page
Reisblog

Trainingen

Reis veilig. Reis voorbereid. 

Bereid je voor met de trainingen van Dyami

Het geven van security trainingen aan bedrijven is essentieel omdat het de medewerkers voorbereidt op verschillende veiligheidssituaties. In een wereld waarin bedrijven te maken krijgen met toenemende veiligheidsrisico's zoals cybercriminaliteit, spionage, terrorisme en natuurrampen, is het belangrijk dat medewerkers weten hoe ze zichzelf en het bedrijf kunnen beschermen.

Een security training biedt medewerkers de nodige kennis en vaardigheden om hun werkplek veiliger te maken. Dit geldt voor zowel in binnenland als in het buitenland.

 

Kortom, het geven van security trainingen aan bedrijven is cruciaal voor het voorbereiden van medewerkers op verschillende veiligheidssituaties. Het kan helpen om de werkplek veiliger te maken en bijdragen aan een cultuur van veiligheid binnen het bedrijf.

Dit heeft Dyami jou te bieden

Dyami organiseert diverse trainingen met onderwerpen zoals bedrijfs-spionage, travel security, intelligence en risk management. 

De kennis wordt overgedragen door verschillende experts uit het werkveld, waaronder de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst en Buitenlandse Zaken. 

Door het bijwonen van deze interactieve trainingen verzeker je dat je personeel voorbereid op zakenreis kan gaan, en weerbaar is tegen mogelijke veiligheidsrisico's. 

Schrijf je nu in!

Business Meeting

Meer Dyami trainingen

Dyami geeft diverse trainingen, waaronder:

  • Emergency Response training

  • Situational Awareness & Weerbaarheidstraining

  • Corporate Security training

  • Aviation Security training voor vliegtuigbemanningen

Dyami Full Logo White 2K.png
bottom of page