top of page
Top

Security as a Service

Alles over de situatie
op je bestemming

Wat weet je eigenlijk van je bestemming?

Je gaat voor zaken of plezier naar Mexico. Je verblijft in een mooi hotel midden in de stad. Broeit daar maatschappelijke onrust? Wat is de kans dat er rellen ontstaan? Wat moet je dan doen en waar moet je heen? Wat is de kans dat je ontvoerd wordt? Of dat je beroofd wordt omdat je taxichauffeur je expres door een slechte wijk rijdt? Wordt je laptop meteen leeggehaald als je op het WiFi-netwerk van het hotel inlogt? Is je hotelkamer vrij van afluisterapparatuur en verborgen camera's?

Denk je bij het lezen van bovenstaande, "ach, zo'n vaart zal het niet lopen"?

Reis voorbereid. Ken je bestemming

Dyami kan voor elke bestemming wereldwijd een diepgaande "risk & threat assessment" maken. Daarin beschrijven we voor jou welke risico's er zijn. Van terrorisme tot corruptie. Van politieke onrust tot misdaad.

Maar.. BuZa geeft toch reisadviezen?

Het klopt dat het Ministerie van Buitenlandse zaken reisadviezen geeft. Deze zijn gericht op een breed publiek en daardoor heel algemeen.

Dyami heeft eigen analisten die wereldwijd conflictgebieden monitoren en voor elke locatie op aarde een zeer diepgaande "risk & threat assessment" kunnen maken. Toegespitst op exact de locatie en context die voor jou relevant is.

Security as a Service abonnementen

Wij houden van transparantie en eenvoud. Daarom bieden wij onze basisdiensten in abonnementsniveaus aan, op basis van jouw behoefte.

Je hoeft niet meteen te kiezen — samen met jou kijken we wat het beste past bij jouw bedrijf en zullen aan de hand daarvan een advies opstellen van het aantal benodigde uren per maand De kosten zijn dus volledig op basis van jouw behoefte. Dat leggen we vervolgens vast zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

De kosten voor een Security as a Service abonnement starten vanaf €495 per maand.

Vraag meteen een adviesgesprek aan voor een abonnement op maat. 

Security as a Service producten

Elke werkgever heeft een vergaande zorgplicht voor veiligheid en gezondheid van medewerkers tijdens werktijd. Wij ondersteunen iedereen binnen een organisatie die een rol heeft in het organiseren van zakelijke reizen. Zie ons als jouw persoonlijke veiligheidsadviseur, om mee te sparren of voor de daadwerkelijke vormgeving van reisbeleid en landen analyses. Daarom hebben wij het unieke security-as-a-service abonnement ontwikkeld. Wij helpen jouw organisatie eenvoudig en betaalbaar navigeren in een wereld vol bedreigingen en onbekende situaties. Mensen veilig houden, dat is ons vak. Voor bedrijven bieden wij strategische security diensten waar veilig reizen en internationaal zakendoen een groot onderdeel van is. In feite zijn wij jouw extra security afdeling. Voor een lage maandelijkse prijs heb je ons complete team van analisten en experts tot je beschikking. Allereerst zorgen we dat je organisatie een solide reis- en buitenlandbeleid heeft, met de juiste aandacht voor duty of care voor de reizende medewerkers. Indien nodig, verzorgen wij training om je mensen het benodigde niveau security awareness en weerbaarheid te geven zodat ze veilig en voorbereid op reis gaan. Wij houden de wereld in de gaten en informeren belanghebbenden tijdig. Daarnaast houden we de belangrijkste assets van je organisatie, de mensen, tijdens de reis in de gaten en veilig.

    Security Assistance tijdens het reizen

Ga zelfverzekerd op zakenreis. Met onze trainingen krijg je op een leuke en inspirerende manier handvatten die jouw persoonlijke veiligheid op reis enorm vergroten. Vormgegeven met praktische voorbeelden zorgen we voor een goede voorbereiding voor zakelijk reizen. Ook is er ruimte voor delen van ervaringen en het stellen van vragen, juist de interactie en het delen van kennis zorgt voor een goede voorbereiding. Hierdoor beperk je de risico’s en leer je omgaan met onverwachte situaties.

    Safe & Secure Travel Training

Emergency Response en Evacuatie

Goed reageren op calamiteiten begint met de beschikbaarheid van een goed ontworpen Emergency Response Plan (ERP). Wij helpen organisaties bij het ontwerpen van op maat gemaakte ERP's, de implementatie ervan en het opleiden van personeel om ERP-procedures te volgen. ​ Calamiteiten kunnen zich op elk moment voordoen en de aard van de calamiteit, en of het incident als een calamiteit kwalificeert, hangt sterk af van de specifieke organisatie. ​ Voor klanten met een Emergency Response contract bij Dyami zijn wij 24/7 bereikbaar. We beschikken over de middelen om onze klanten online te volgen, en relevante informatie over de risico’s op de locatie van de gebruiker te sorteren, zodat ze op de hoogte worden gebracht van incidenten die hun actie vereisen. Dyami’s Emergency Response kan variëren van laarzen op de grond tot ondersteuning op afstand. We verkrijgen informatie over het gebied voordat de nood- en ramp missie begint. Ons team heeft een schat aan ervaring in het succesvol en snel bevrijden van expats en reizigers bij natuurrampen, het uitbreken van oorlog of andere levensbedreigende situaties. Wanneer de situatie kritiek wordt, zullen onze hulpverleners evacuaties of repatriëringen vergemakkelijken door gebruik te maken van grond- en luchttransport, de diensten van persoonsbeveiliging officieren en andere lokale middelen, indien van toepassing. Situaties die potentieel kunnen leiden tot een evacuatie zijn onder meer militaire opstanden, burgerlijke onrust, demonstraties, milieuproblemen, natuurrampen, terroristische aanslagen en acties van een politieke regime.

Lidmaatschap App: Safeture 

Dyami kan gebruik maken van de Safeture app en het bijbehorende platform om reizende medewerkers te monitoren en traceren. De reiziger is in staat om alerteringen te ontvangen van incidenten in de regio. Deze dienstverlening is in samenwerking met Safeture uit Zweden, zodat de privacy gewaarborgd is volgens Europese normen en waarden.

Medische ondersteuning tijdens het reizen

Indien nodig, beschikt Dyami over de nodige middelen om medische ondersteuning aan te bieden wanneer je op reis bent. Door internationale connecties heeft Dyami de positie om mensen overal op de wereld te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Business Meeting

Dyami Regional Threat Analyses

Dyami voert voor organisaties wereldwijd lokale dreigingsanalyses (RTA) uit. Deze analyses worden zelfs gebruikt door overheidsdiensten en zijn van zeer hoge kwaliteit en daarnaast eenvoudig te interpreteren. Dat is nodig om onder druk en snel de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Lees meer op de Dyami website.

Dyami Full Logo White 2K.png
bottom of page