top of page
Top

Bescherm je IP en data

Bewust van spionage

en andere dreigingen

Dreigingen worden meestal onderschat

Zeg eerlijk, hoe vaak heb jij je op reis onveilig gevoeld? Mensen die in een veilig land wonen zijn van nature niet gewend om zich onveilig te voelen en de noodzaak voor goede security wordt door veel mensen en bedrijven onderschat. Dagelijks met heel vervelende gevolgen.

Spionage lijkt dan ook iets uit een spannende film. Maar als jij bij een innovatief bedrijf werkt en je bent op reis — ook privé — dan ben je een gemakkelijk doelwit voor spionage.

Doelwit van spionage is de IP (intellectueel eigendom) of gevoelige data van jouw bedrijf. Voor veel bedrijven kan het in verkeerde handen komen hiervan desastreus zijn!

Wie bespioneert mij dan?

Meer partijen dan je denkt zijn geïnteresseerd in jouw IP of data. Denk aan concurrenten, buitenlandse inlichtingen-diensten en buitenlandse regimes.

Hoe innovatiever je bedrijf, hoe verder ze zullen gaan om die informatie te bemachtigen.

Maar.. cyber security is toch voldoende?

Helaas, alleen cyber security is niet voldoende!
Toegang tot uw IP en data is niet alleen mogelijk via je netwerk of ICT-diensten.

Spionage gaat namelijk veel verder. Van het afluisteren van je kantoor, auto of zelfs je huis tot het infiltreren van je organisatie of een zakenpartner. Van afpersing van een medewerker tot het fysiek stelen van spullen.

Waar moet ik op letten?

In onze training leer je je bewust te worden van manieren waarop spionage kan plaatsvinden. Dat kan low-tech, bijvoorbeeld door iemand die expres met je in contact komt aan boord van een vliegtuig of in een bar. Of door je smartphone te hacken. Of door je fysiek te beroven of onder druk te zetten.

Business Meeting

Dyami Corporate Asset Protection

Dyami heeft onder de noemer Dyami Corporate Asset Protection een compleet scala aan security diensten om al je waardevolle assets te beschermen. Van je intellectueel eigendom tot je eigen mensen, gevoelige data tot je apparatuur of faciliteiten.

Lees meer op de Dyami website.

Dyami Full Logo White 2K.png
bottom of page